Dressurtrening i Strandvik, vår 2023

Johanna Kraus, med trenerutdanning og lang ride- og trenererfaring fra Tyskland, har sagt seg villig til å være fast dressurtrener  om torsdager og i tillegg ha enkelte helgekurs,  i Strandvik.

Hun har fokus på dyrepsykologi, -adferd og   -læring   og dialog med den enktelte rytter,   i sin undervisningsmetodikk.

Priser:                  Kr 300  for 30 min                          kr 450 for 45 min                           kr 500 for 1 time

Hun vil lage en egen messengergruppe for ryttere som er interessert i å ri for henne, slik at hun kan koordinere treningstimer.

Det er også mulig for ryttere fra andre anlegg å komme å ri for henne i Strandvik og da er det mulig å leie gjestebokser for kortere/lengre opphold.

     

Kurs i relasjonell horsemanship med Trine Bøhnsdalen! 31 mars til og med 2 april.
Dette blir et kurs for alle uavhengig av hvilken gren man holder på med!Det vil bli jobbet med hver enkelt hest individuelt, og det kan være for eksempel hjelp med å lese de små signalene fra hesten, grunnarbeid for en trygg og robust hest, miljøtrening, innlæring av signaler, hverdagshåndtering, trygging på utstyr, henger eller ulike situasjoner, bevisstgjøring av egen kommunikasjon og tilstedeværelse mm. Du kan lese mer på Trines hjemmeside.Målet er at du som deltaker skal få inspirasjon og nye verktøy for videre kommunikasjon og relasjonsbygging mellom deg og hesten.Trine jobber med å hjelpe hester og mennesker med å forbedre kommunikasjonen og opplevelsen av kontakt gjennom en relasjonell tilnærming, hvor fokuset er både på å forstå hesten, men også på å forstå seg selv og sin egen innvirkning i relasjonen med hesten.«En god kommunikasjon mellom oss og hesten handler for meg ikke bare om ordre eller lydighet, men om dialog. Og følelsen vi gir hesten av å bli møtt, hørt og sett på sine små, subtile og viktige signaler.» - TrineTrine har jobbet med hest hele livet og har bakgrunn fra western bruksridning og særlig arbeid med unghest/hester med annerledes atferdsuttrykk fra både inn- og utland. I tillegg har hun utdanning innenfor hestefasilitert psykoterapi som har gitt et bredere innsyn i menneskedelen i relasjonen mellom hest og menneske.Du kan lese mer om Trine her:www.trinebohnsdalen.nowww.facebook.com/relasjonellhorsemanshi Det vil bli satt opp venteliste for deltakere med hest dersom fullt kurs.Det er ulike former for deltagelse disse dagene:- 7 deltakere m/ hest (inkl. foredrag fredag kveld + varmt måltid lørd+ sønd): 1900,- for medlemmer/ 2200,- ikke- medlem- Deltagere uten hest (inkluderer foredrag fredag kveld + varmt måltid lørd + sønd): 800,-- Kun foredrag fredag: 350,-- Publikumsbillett (kun tilskuer fra tribunen): 150,- per dag Påmelding til:aktivitetsgruppe.fhsl@gmail.com     Tidsplan kommer etterhvert!
Hos Fusa Hestesportlag kan du betale med Vipps! 

Vippsnr: 135782, eller søk "Fusa Ridehall". 

Husk å skrive hva betalingen gjelder. Harving i Ridehallen i Strandvik


Det er harving to ganger i uken. Tidspunkt og dag blir publisert på Facebook-gruppen "Ridehallen i Strandvik". 
Husk å fjern møkk og utstyr som ligger i banen, ellers blir det ikke harvet.

Ta kontakt dersom det er spørsmål ang harvingen. 


Aktiviteter fremover: Se under fanen terminliste/kalender- Arrangementer. Følg også med i kalender!

Sponsorer